LIJF! training

 

Naast de therapie in mijn praktijk, geef ik ook groepstraining, vanuit LIJF! training. Ik hou van afwisseling, geen dag is hetzelfde dat geeft me energie en houd me scherp. Ook in samenwerking met mijn collega Sanne van der Kolm

 

Bij LIJF! werken we ook vanuit het lijf met de haptonomie als basis. 

 

Voor wie

Soms hebben mensen bij mij een traject gedaan en is het passend om ernaast of als afsluiting te werken in een groep. De vraag die 1 op 1 in de veilige setting van de praktijk is uitgewerkt, krijgt in een groep vaak een mooie verdieping. 

 

Vanuit de training kan ook een individuele vraag of behoefte ontstaan. Op maat voor wat passend is voor ieders ontwikkeling.

 

Werkwijze

Als je terugkerende patronen echt wilt leren kennen, voelen en doorbreken heb je ook anderen nodig. Om je te spiegelen, te confronteren, of om dingen mee uit te proberen. Daarom leren we tijdens deze dagen in groepen. En nee, dat gaat niet altijd prettig en ontspannend zijn. Groeipijn noemen we dat. 

  • Maar is het ook leuk? Jazeker, jezelf ontwikkelen hoeft heus niet altijd alleen maar zwaar en serieus te voelen. Af en toe om jezelf lachen is ook gezond.
  • In een groep, is dat niet heel spannend en kwetsbaar? Ja, soms wel.
  • Maar is dat erg? Nee, wij zorgen voor de veiligheid in de groep. En daar waar het spannend wordt, zit je groei. 

Wil je meer weten? Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.lijf-training.nl, daar kun je echt alles vinden.