Ervaringen

Lees onderstaande ervaringen van cliënten met Haptotherapie bij Henrieke.

 

Jasper, consultant.

Henrieke heeft mij geholpen om meer in contact te staan met mijn lijf en mijn gevoel. Ik heb sessies bij haar als erg prettig en waardevol ervaren. Ze heeft mij door op een prettige manier te confronteren, vragen te stellen en oefeningen te (laten) doen goede tools gegeven waar ik echt mee verder kan. Met name haar nuchtere en persoonlijke aanpak spraken mij erg aan.

 

Ingrid, administratief medewerkster.

Tijdens mijn burn-out is mij haptotherapie geadviseerd. Als doel had ik mijn lichaam beter aanvoelen en signalen van stress eerder herkennen. Henrieke heeft mij op een praktische manier geleerd hoe ik meer naar mijn lichaam kan luisteren. Ze is een luisterend oor, maar ook down-to-earth wat goed aansluit bij mijn rationele manier van denken. Het bewust worden van mijn gevoel en spanningen in mijn lichaam, heeft erg bijgedragen aan mijn herstel en helpt mij om overbelasting te voorkomen.

 

Anne, yogadocent.

Ik heb Henrieke heel zorgvuldig ervaren in haar aanpak, afgestemd op mijn vraag, nabij met behoud van ruimte.

 

Kristel, docent. 

Mijn vraag aan Henrieke was om mijn gedachten meer los te kunnen gaan laten, meer te kunnen ontspannen en mijn lichaam te voelen. Door de behandelingen merkte ik hoe moe ik was en later dat ik juist weer energie voelde. Het zorgde er voor dat ik me bewust werd van mijn lichaam en daardoor kwam ik dichter bij mezelf. Het prettigst aan Henrieke vind ik haar rustige en niet oordelende houding. Ze kan feilloos aansluiten bij mij en mijn proces.

 

Marloes, maatschappelijk werkster.

Mijn energie raakte op en ik wist dat het te maken had met meer balans vinden in mijn leven. Het lukte me niet om dat concreet te maken en om te zetten in acties. Al na de eerste oefeningen had ik vernieuwde inzichten, ik voelde me direct energieker en kwam tot actie. Henrieke heeft een open en energieke uitstraling, waardoor ik me direct veilig/vrij voel om me open te stellen. Ze geeft me het gevoel echt te luisteren, zonder oordeel. Alles mag er zijn.