Coaching

"Het lichaam liegt nooit" (Ted Troost)

Coaching op haptonomische basis richt zich, naast de cognitieve processen en gedrag, op ervaren en de beleving. De combinatie denken en ervaren geeft inzicht in wat je werkelijk wilt en belangrijk vindt. Je leert op deze manier je eigen patronen (her)kennen in je omgeving, wat stagneert en nodig is om verder te komen.

 

Voor wie

Coaching kun je inzetten wanneer je op je werk of tijdens je studie het gevoel hebt vast te lopen. Je zoekt bijvoorbeeld naar de balans tussen werk en tijd voor jezelf, tijd die je vaak moet delen met je partner, kinderen, familie, vrienden, sport en andere hobby's. Maar ook overbelasting, vermoeidheid, stress, conflicten/conflicten vermijden of (onverklaarbare) lichamelijke klachten kunnen een reden zijn om coaching aan te vragen.

 

Vanwege mijn werkachtergrond, coach ik graag mensen in de gezondheidszorg; hulpverleners, therapeuten, groepswerkers, managers, artsen, directie of het onderwijs; docenten, assistenten, managers, directie. De mens die graag geeft aan de ander, maar hierin natuurlijk ook goed voor de eigen balans moet zorgen. 

 

Wat levert het je op

Coaching levert je op dat je leert grenzen aan te geven, je zelfkennis te vergroten, inzicht krijgt in je eigen talenten en manier van doen. Je brengt leven en werken in balans, ontwikkelt eigenheid en autonomie, leert en durft te kiezen en verbetert je prestaties.

 

Werkwijze en kosten

Tijdens de intake bespreken we je vraag, je doel, het aantal gesprekken, de kosten, evaluatiemomenten en de wijze van terugkoppeling naar je werkgever. Hiermee maak ik een offerte voor je op en in afstemming met jou of je werkgever, bepalen we de wijze van vergoeden.

 

Een coaching sessie kost € 90,- (excl. btw) per uur.